Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Její vlásky

Její vlásky

Už jsem ti říkal, jak krásné vlásky máš?
Že kouzlo noci v nich schováváš?
Že hvězdy do nich samo nebe vpletlo,
když kvůli tobě z hůry slunce smetlo?

Že brzo po ránu v nich roste kvítí,
že slunce v nich se krásně třpytí?
Že v poledne se něžně houpou,
že když je vidím, hořím touhou?

Už jsem ti říkal, jak svěže vypadají?
Jakou omamnou vůni vydávají?
Jak moc se ke mně do snu vkrádá,
když noc s jitřenkou se hádá?

Už jsem ti říkal, že občas je z nich slyšet zpěv?
Že je v nich prapodivný a kouzelný jev?
Protože když jen letmo o ně zavadím,
nebývale silně jim závidím.

Že ráno můžou s tebou vstávat,
odpoledne si zas hrát.
K večeru na čelo ti pusu dávat,
a jít s tebou na noc spát.
Publikoval(a): xxmracekxx, 26.10.2014
Přečteno (452x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Kněžka

Spodek

Stránka generována 25.4.2024 22:30
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti