Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Jsou muži

Jsou muži

vanovaso Básně » o Životě

Anotace: a ani neví...

Jsou muži co sladká slova
rozdávají na potkání
je jedno která zrovna
stojí u nich
či za rohem ho slyší ta
co o lásce s ním si nechá zdát

Jsou muži
co zůstávají stále sami
a ani neví

proč jim ženy lásky slova
nevěří
Publikoval(a): vanovaso, 25.10.2014
Přečteno (86x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška, děda včela, Mirastus, Kněžka, Kytka62

Spodek

Stránka generována 24.11.2024 20:24
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti