Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Podzim

Podzim

jezovka Básně » Roční období (jaro, léto, podzim, zima)

Anotace: Podzim už přichází a já mám ráda jablíčka. :-)

Už k nám přišel podzim,
a já ho hodně prosím.
Ať nám dá hojnou úrodu,
my se postaráme o přírodu.

Budou růst i kaštany,
ty budou do krmelců dávány.
A jablíčka dáme k tomu,
jsou z našeho stromu.
Publikoval(a): jezovka, 25.10.2014
Přečteno (638x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Květka Š., děda včela, Kněžka, Kytka62

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 03:53
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti