Chutná pohádka
Chutná pohádka
Hovno chutná nejlépe
když se žere s rumem
ztvrdlé se jen oklepe
nejíme rozumem
Na co mazat chleba
to už se jíst nedá
proteinu je třeba
dobrá barva hnědá
Nasládlá chuť
pálí jako rtuť
zvratky s hovny letí zpět
než to sežeru bude pět
Publikoval(a):
Markdesmith, 24.10.2014