Slunce již slábne
Slunce již slábne
Anotace: podzimní nostalgie
slunce již slábne
však rozzáří listí
zelená zlátne
červená to jistí
letní květ vadne
vítr a déšť teď vládne
přínáší změny v mysli
podzimní nostalgie
srdce nesvazuje
Publikoval(a):
vanovaso, 22.10.2014