Nekonečný spánek
Nekonečný spánek
Chi usnout a neprobudit se
Jen lehce splynout s věčností
A z nebes mávat rodné vísce
Být zbavena všech starostí
Až usnu, anděl mi říkal
Nebude konec, začnu žít
Nevěřila jsem, dokud dýchal
Pak nechala jsem ho odejít
A vím že mě vidí
Vím že mě volá
Vím že chci za ním
Snad jednou strach zdolám...
Publikoval(a):
KatieP, 22.10.2014