Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Hrnek malin

Hrnek malin

Markdesmith Básně » o Nemoci, smrti

Anotace: přišel sám...

Přišel sám a v ruce nůž
byl to mladý zahalený muž
proč přišel do baru právě dnes?
novou myšlenku nám do hlavy vnes
přišel a smrtí nás obklopil
a nikdo ho dosud nepochopil
co bylo cílem jeho konání?
asi jen psychóz vyznání
Proč teď nad svým dílem stojí?
Hledí a všech mrtvol se tam bojí
nyní už překročil hranici
učinil to, co kdysi vyryl na lavici
Publikoval(a): Markdesmith, 22.10.2014
Přečteno (254x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 02:43
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti