Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Koloběh

Koloběh

Pounty Básně » o Životě

Anotace: Nikdy se nevzdávejte.

Koloběh to býti jest,
krásný den a temná noc,
příroda a lidé z měst,
zlo ukazuje svou moc.

Jeden člověk na Zemi,
jehla v kupce sena,
sám ale nikdy není,
avšak vysoká je cena.

Klidně projdi světa kraj,
klíč ke svému štěstí hledej,
jedině tak nalezneš pravý ráj,
strastmi se odlákati nedej.

V nejhorší chvíli,
je to jak blesk z nebe,
najdeš lásku v cíli,
a v ní část sebe.
Publikoval(a): Pounty, 22.10.2014
Přečteno (97x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 14:15
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti