Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Odpověz mi druhou básní

Odpověz mi druhou básní

Lugilla Básně » o Lásce

Anotace: O lásce... k poezii

Odpověz mi druhou básní,
vždyť v té první
se nestačíme ani pomilovat,
jen nepatrným průhledem
dotknou se naše prsty.

Na skle těžko hledám skvrny,
i když prošlo slzavým údolím
blátem a vyroněnou krví.
Dej pozor na své čelo
ať tam mohu zvěčnit tulipán.

Když poslední touha doznívá
už se čtvrtým veršem
ničím svou báseň,
vždyť ta první se mi jen mihla přes rty
a ty

odpověz mi druhou básní.
Publikoval(a): Lugilla, 21.10.2014
Přečteno (190x)
Tipy (10) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: qala, Marek Miko, koiška, Kněžka, Martin Havlíček, děda včela, Sonja la Rosa

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 08:41
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti