Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Pláč

Pláč

Lavanta Básně » Smutné

Anotace: Náhodou objevená básnička, přibližně z roku 2006.

Něco slaného,
neco malého,
po tváři stéká,
ten neznámý pocit mě leká.

Od žaludku dobře mi není,
tep se mi rychle mění,
hlava bolí,
oči plné soli.

Říká se tomu pláč,
k čemu to, nač?
Proč pláču vím,
ale nikomu nepovím.
Publikoval(a): Lavanta, 20.10.2014
Přečteno (230x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 01:55
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti