Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Neviditelná

Neviditelná

Virtual Básně » Deprese

Anotace: Jen básnička s neurčitým dějem, ale myšleno situaci dívky na škole, kde nikoho nezná, nebo se jí nikdo nelíbí.

Přiznej si to, že tě neslyší
Přiznej si, že nechceš aby tě slyšeli
Jdeš sama kolem
Jako by si šla tmavým dolem
Bez světla a tepla
Proudíš chodbami jako tepna
Víš, že tě nevidí
I když chceš být obdivována
Víš, že se za tebou nikdy neotočí
Že už nejsi dál nazývána
Bez jména a bez těla
Do pomyslné rakve zavřená
Vše kolem jen pozoruješ
Omyli a hříchy odkrýváš
Zbyde ti pro ně opovržení
A tak se do sebe ukrýváš
Nechceš být slyšená
Nechceš být viděná
Radši se schováváš
Za matčina ramena
Publikoval(a): Virtual, 18.10.2014
Přečteno (315x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: beckyr, Kněžka, Lugilla

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 19:50
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti