Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Děkuji moc za názor :)
18.10.2014 23:28 | SarkaChary
Perfektní - nesymetrický obraz vyjádřený tolik symetrickým a rafinovaným opakováním. Líbí se mi takové verše, protože mají co říct, mají co říct o důvěrně znamých věcech netradičním způsobem.
18.10.2014 22:28 | Lugilla