Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Myšlenka a pocit

Myšlenka a pocit

list růže padá k zemi
ve svém srdci cítíš,tiší pocit bezmoci
slza co padá do kaluže smutku
slibuji,už ti příště nezalžu
byla jsem tvá lilie
zarmutek tvé srdce zalije.
Rosteš výš a já pod tebou
jsem holkou zvrácenou (ztracenou).
Tiše mi šeptáš do ucha
"jsi má,má nevinná",
každý krok v před,mě vrací zpět
každý pocit mě strhuje
tvé srdce mě jen zneužije (využije).
Já hloupá ti věřila
má výra,ta mě schodila.
Brečím v kleče a vidím tvou tvář
osvětluje mě denní zář
jenž odkrývá bolest a jizvy
do srdce jsou vryty.
Každá další naše historie
je špatnou,zabije tě,
nebo mě?
Tvůj usměv lež nezakryje...
Publikoval(a): EndyYamy, 18.10.2014
Přečteno (237x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 08:32
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti