Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Absolutní láska?

Absolutní láska?

Miluji, tedy nezraňuji,
miluji, tedy odpouštím,
miluji, tedy planě neslibuji,
své ego ve větší prospěch všech rozpouštím.
Miluji, tedy soucítím,
miluji, tedy nezávidím,
miluji, tedy necítím
závist pro lásku a štěstí druhých lidí.
Miluji, tedy dávám svobodu,
bys mohl vládnout jen sám sebou
a sám se rozhodl jednou říct:
„Chci být právě s Tebou.“
Publikoval(a): Kněžka, 18.10.2014
Přečteno (177x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 08:40
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti