Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Při sobě

Při sobě

Lů Ca Básně » o Lásce

Anotace: Zdá se mi ...

Zdá se mi o tobě
že jsme při sobě.
Náš malí sen
nám někam odletěl.
Nemůžu spinkat
nemůžu chodit
stýská se mi co nejvíc.
Miláčku strašně moc tě miluju
ani nevíš, co prožiju.
Sny a zázraky nám přibyli
od té doby co jsme spolu
sny nás zabily.
Realita je lepší než snít,
pač snít můžeš ale stejnak se ti to nesplní!
Zažila jsem toho moc
tak sorry nepřipadá k úvahu
sladkou noc.
Zavírám realitu tvrdou
dvě těla se chvěla
spolu navždy budou!
MILUJU TĚ..
Publikoval(a): Lů Ca, 16.10.2014
Přečteno (225x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 08:44
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti