Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Polibek na rozloučenou

Polibek na rozloučenou

James Libustka Básně » o Lásce

Anotace: ..............

slova
jež se ještě na jazyku
třpytila nadějí
minula tvé rty
a ztratila lesk

cítil jsem
ostré hrany
jak kůží derou se
přímo v můj střed
kde v úderech
zdrceného svalu
trhaly mé nitro
na kusy

nehnutě stál jsem
v posledním obrazu
našeho citu
a ty ses pomalu
začala ztrácet

v tu chvíli
věděl jsem
že již marné jsou
všechny záchranné
pokusy

snad jen polibek
na rozloučenou

ale ten

už se nenosí
Publikoval(a): James Libustka, 15.10.2014
Přečteno (219x)
Tipy (10) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Poutníček, Martin Havlíček, děda včela, koiška, Mirastus, Kněžka, Kytka62

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 08:48
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti