Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
básen je nádherná...ale už mi je dlouho podezřelý ten smutek a melancholie...já vím...každýho věc...
16.10.2014 19:18 | Martin Havlíček
Silné obrazy, Lugilko.. dík.
14.10.2014 2:32 | qala