Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Horoskopy

Horoskopy

Lů Ca Básně » o Lásce

Anotace: Dva horoskopy...!!!

Dva horoskopy letijou
panna i ryba ty se k sobě hodijou.
Muž a žena se mají rádi
musíme ty dva dat dohromady!
On se jmenuje Petřík,ona zase lucíík.
Copak se stalo proč semnou nemluvíš?!
Milujou se strašně moc
přejujim to moc a moc.
Už jsou spolu skoro dva měsíce
juchu musím pomodlit se.
Klape nám to moc a moc
žádný hádky zádná moc!!!
Publikoval(a): Lů Ca, 13.10.2014
Přečteno (99x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 08:42
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti