Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Pochop to

Pochop to

Bad Monkey Básně » o Lásce

Anotace: chápej, že tě miluji ....

Milá má, proč duše tvá tak nádherná
a mysl tvá tak čistá, jak voda průzračná
nedokáže pochopit, co snažím se jí naznačit.
Naznačit to, že tě mám rád a nepřestanu
tě milovat, protože bych nemohl žít dal,
kdybych nedokázal bojovat o lásku tvou
pro mne tak moc potřebnou.
Publikoval(a): Bad Monkey, 18.7.2010
Přečteno (670x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 23:10
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti