Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Vždy když

Vždy když

Vždy, když se usměješ,
srdéčko tím zahřeješ.
Vždy, když promluvíš,
duši tím uklidníš.
Vždy, když se podíváš,
pocity tím rozdmýcháš.
Vždy, když se dotkneš,
smutek tím utneš...
Publikoval(a): Bad Monkey, 18.7.2010
Přečteno (538x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 23:06
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti