Stesk v duši, Harfa( Setkání s duší)
Stesk v duši, Harfa( Setkání s duší)
Anotace: Slzy a smutek v očích mých
Stesk v duši
| Marie Bernadeta | Setkání s duší
Slzy a smutek v očích mých
pohladil podzim v pocitu
který nosí jako listy
těm co se stýská po blízkosti
něžné lásky kterou cítí člověk v srdci
A jako na harfu prsty vycvičené drnkají
Tak doteky tvé na mou duši
hrají dnes tklivou píseň
která mi v podobě slz
vychází na povrch
a já pláču jako malé dítě
co se probudilo bez matky
Harfa
| Marie Bernadeta | Setkání s duší
Na jemné struny moje hraj
Ta píseň zní tu krajem mým
A v dálce cítím vůni podzimu
a dál rozléhá se srdcem mým
Na celý kraj se rozezní tón tklivý
který moje srdce obestřel a já ti zpívám
ty mi hraj v myšlenkách ke kterým slova mám
A trpělivá musím být včera i dnes a zítra
dokud se tvojí lásky nedočkám
Publikoval(a):
Marie Bernadeta, 11.10.2014