Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Omámený Tebou

Omámený Tebou

Kněžka Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: Možná trochu zvláštní, že jsem to napsala jako žena v mužském rodu. Ale ráda se vžívám do různých rolí :)

Chtěl bych být básníkem,
ve verších oslavit
krásu tvé bytosti.
Světu ji odhalit.
Naprosto okouzlen
přednostmi tvými,
skládal bych navěky
básně a rýmy.
Toužím být malířem,
zvěčnit tvůj obraz,
jak v záři sluneční
nebeský odraz.
Pestrými barvami
celou tě vyjevit,
nechť všechny oslní
tvůj láskyplný svit.
A pak v roli hudebníka
tóny zkrotit pro tebe.
Divotvorné melodie
nechat stoupat do nebe.
O tom, jak procházím
zákoutí duše tvé,
užaslý, dojatý
potkávám tajemné
touhy, sny a fantazie.
Jak vášnivě tvé srdce bije.
Písně, co mé srdce stvoří,
nikdo více nepokoří.
Tím omamným citem hnaný...
Milující, milovaný.
Publikoval(a): Kněžka, 10.10.2014
Přečteno (852x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška

Spodek

Stránka generována 29.3.2024 10:10
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti