Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

9 měsíců

9 měsíců

ENý Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: <3 ¦¦ <3 nouze nás donutí přemýšlet i přes to jak to bolí..

vůbec nevíš jak moc mi chybíš
když nejsi u mě
tak šílím
sakra moc chci tě u sebe

každá fotka s tebou
každá chvíle ve tvé náruči
zůstaň navždy se mnou
za štěstí se ti zaručím

jsi mojí duše kus
moje štěstí a miláček
srdce moje patří jen a jen tobě už
medvídek,ňufík a čumáček

promiň za moji děsnou vlastnost
omlouvám se ti moc
nevypočitatelná náladovost
pořád chci být s tebou, každou noc

lásko ty víš jak tě potřebuji
víc než kdokoli jiný
mrzí mě naše hádky
roztávám když mi dojde jak moc jsi roztomilý

zlato jsi prostě mé všechno
nedokáži bez tebe být
když jsi pryč, užírá mě prázdno
chci napořád s Tebou žít

CHYBÍŠ MI ŇUFE :(
Publikoval(a): ENý, 9.10.2014
Přečteno (254x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 03:11
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti