Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Miluju ho !!!!

Miluju ho !!!!

Lů Ca Básně » o Lásce

Anotace: Milovat není chybné ;)

Láska je žár,
láska je moc
musím zatleskat,za jednu noc.
Vím že je to láska
která nás hřeje a všechno pod náma rychle spěje.
V moci tvé jsem strašně ráda
miluju tvůj dotyk,miluju tvé záda.
Miluju tě celou,miluju noci prožitý stebou
pač vím,že se na tebe můžu spolehnout.
Miluju tvůj smích,miluju tvé oči
protože bez tebe se mi svět točí.
Publikoval(a): Lů Ca, 9.10.2014
Přečteno (164x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 08:46
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti