Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

O lásce

O lásce

James Libustka Básně » o Lásce

Anotace: ..............

jiskru vtiskne
do zornic
roztrhá tě
a pak složí
chvíli pocit
jako princ
pak zas bláto
na rohoži

směješ se
i pláčeš pro ni
cokoliv
jí toužíš dát
sládké sousto
na jabloni
kde v skrytu listí
číhá had

je to růže
plná trní
co krásou vládne
bezměrnou
buď proto plný
pochopení
třeba provede tě
černou tmou

ať už bere
nebo dává
nebraň se
a pusť ji dál
dvakrát totiž
neklepává
tak vnímej
abys nezmeškal
Publikoval(a): James Libustka, 9.10.2014
Přečteno (327x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Poutníček, koiška, děda včela, Lugilla, Kytka62, Kněžka

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 08:45
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti