Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Smysl v Kristu

Smysl v Kristu

Marie Bernadeta Básně » o Bohu, víře, náboženství

Anotace: Aby nebe bylo modré aby všechno bylo dobré

Smysl v Kristu

| Marie Bernadeta |

O křesťanství , mé vyznání o Kristu


Kdo v Ježíše věří
stále všechno měří

Porovnává co je dobré
co mu na to Ježíš řekne

Dřív než s úst mi slovo vyjde
podívám se na Ježíše

V jeho rukách v jeho nohách
trčí hřeby zatlučené do dřeva

Každý z nás se cítí takhle
když ho všechno na kříž stáhne

V duchu všichni na svém těle
s Kristem kříže přenášíme

Aby nebe bylo modré
aby všechno bylo dobré

Až se naše duše čisté
vrátí z těla domů jistě

Kdo nevěří
ať tam běží




Na Golgotě vztyčený je
A kříž v každé době
neseme si v sobě
Nic však není těžší
než svůj život nésti
a vytrvat v cestě
která někdy nevěstí
jenom všechno dobré



Tak jsme v Kristu všichni živi
Někteří se tomu diví
Víra v Lásku odpoví nám na otázku
Jak nedělat chyby
Hledět vždycky na ty rány
které hřeby naší zloby
do dlaní těch milovaných
pro nic za nic vráží

Až nebudem chtít
na světě jen věčně žít
ale v duši svojí vlastní
otevřeme dveře do Věčnosti
Nemusíme ubližovat sobě
ani druhým




v Lásce budem živi
milovat se něžně navždy
a vždycky tak činit
znamená vždy štěstí
nejen svoje vlastní

Pro ty milované dlaně
pro ty rány tělo zmordované
v tomto světě naplněni
Svatým Duchem
můžeme se pokoušet
učinit vše pro štěstí těch
které milujeme v duši


Láska vždycky smysl má
a nic není zbytečné
když se v lásce lidé schází
i když slova někdy schází
všichni po té cestě kráčí
A kdo oheň v srdci má
ten až projde smrtí do sna
toho Láska ponese
jednou rovnou do nebe
Publikoval(a): Marie Bernadeta, 9.10.2014
Přečteno (256x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 17:27
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti