Pusť mě
Pusť mě
Utíkám před sny, co ve dne se mi zdají
Utíkám trním tam, kam mě volají
Ty hlasy z nebes, nebo z pekel
Na místo temné, přesto plné světel
Utíkám a z bosých nohou srší krev
Ta splývá s barvou růží
Co symbolizují tvůj hněv
Tak už mě nechej umřít
Publikoval(a):
KatieP, 8.10.2014