Báseň v hvězdokupě
Báseň v hvězdokupě
Anotace: Po měsíci jsem si řekl, že sem zase něco hodím.
Hvězdokupy lidských srdcí.
Sonátu hrají, tam, kde
duše v nitru se krčí.
Nespěchám.
Inspiraci zvolna plynout, nechávám.
I když nezastihnu východ Slunce,
stačí, když ulehnu.
S perem v ruce… se pak proberu a naleznu
MYŠLENKU.
Publikoval(a):
Makaveli, 7.10.2014