Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

sen o smrti

sen o smrti

Noby Básně » Smutné

Anotace: ............

Plakali všichni za smutného rána,
plakal každý havran, každá vrána.

Naposledy vyprovodit syna šla jeho máma,
není to její vina, že postihla ji tahle rána.

Synův život skončil právě,
jeho tělo našli ležet v mokré trávě.

S úsměvem na rtech dokončil svůj den,
to byl o jeho smrti přenádherný sen.
Publikoval(a): Noby, 17.7.2010
Přečteno (520x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 18.10.2024 11:20
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti