Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Bývá mi zima od samoty

Bývá mi zima od samoty

Bývá mi zima od samoty,
proto tiše čekám na svůj soud,
když se mi jen na okamžik zalíbí
v hřejivém objetí spočinout.

Ze rtů se stěží derou hlásky
z modrých včerejšků nic nevstane
proto trpělivě se učím gramatiku hvězd,
po kterých oba až příliš toužíme.

I proto raději myslím na to,
jak si dýchám do dlaní,
kolem mě pusto prázdno
a nad hlavou první šeď svítání.
Publikoval(a): Lugilla, 6.10.2014
Přečteno (210x)
Tipy (14) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Poutníček, glacier, qala, beautiful2903, Mirastus, vanovaso, Malce, Kněžka, Martin Havlíček, děda včela

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 08:42
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti