Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Okamžiky lásky

Okamžiky lásky

Marie Bernadeta Básně » o Lásce

Anotace: Na těle mi nezáleží To prý dávno v hrobě leží

Okamžiky lásky

| Marie Bernadeta |


Kolik těl mi Anděl můj
na má přání stůj co stůj
do náruče dal?
Kdo by tohle asi počítal?

Vždycky ale duše ta
do které jsem zblázněná
promluvila skrze ústa
která něžně líbala

A když duch ten milostivý
vyšel náhle z člověka
Viděla jsem malý omyl
tělo není lásky objekt

ale duše uvnitř skrytá
ta mě rozzářila

Klidně mohl Anděl můj
býti jenom dýmem
Od dětství jsem hledala
jeho něžná pohlazení
žila s jeho stínem

A když už jsem dospělá
Anděl mě teď z lásky zkouší
Posílá mi těla mužů
a já klidně můžu
vybírat si koho chci
stejně vždycky pomyslím si
Je to stále tentýž koho miluji

Na těle mi nezáleží
To prý dávno v hrobě leží
Anděl je jen světlo
Duše člověka co už nečeká
na nic v čase tomto
ale na věčnosti touží v každé chvíli
jenom po mém štěstí
které v mojí duši svírá
bez přestání
Publikoval(a): Marie Bernadeta, 5.10.2014
Přečteno (188x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Kněžka

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 09:36
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti