Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Kamínek snů

Kamínek snů

Markdesmith Básně » o Štěstí, neštěstí

Anotace: Báseň o štěstí

Kolem štěstí lítá
nové lidi vítá
kde ho chytím?
nebo získám pitím?
štěstí se koupit nedá
ani sloučit, není to věda
proč nemám štěstí?
nikdo mi ho nevyvěští

nyní na sklonku života jsem zjistil
že žít je štěstím a proto jsem se nemstil…
Publikoval(a): Markdesmith, 4.10.2014
Přečteno (810x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: karol_pink, Kněžka

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 14:13
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti