Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Pravda o životě

Pravda o životě

Werush Básně » o Životě

Anotace: Ze života

Něco končí, něco začíná,
jednou se člověk loučí, podruhé vzpomíná..
Jednou si utře slzy, podruhé smích tlumí,
někdy nemusí používat slova, aby pochopil, jindy ani slovům nerozumí...
Někdy ho mají všichni rádi, jindy ho zradí kamarádi...
Publikoval(a): Werush, 16.7.2010
Přečteno (231x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 14.5.2024 19:09
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti