Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Podzimní

Podzimní

Podzimní listí ze stromů padá,
barevná krása je všude kolem,
podzimní listí na zem se snáší,
nad krajinou,loukou i polem.

Brodíme se tím listím po kotníky,
skládáme obrázky do kroniky,
příroda chystá se k zimnímu spánku,
dýchám ten svěží vzduch ranního vánku.

Děti ty pouštějí venku si draka,
sbírají kaštany na zvířátka.

Podzim má taky své čarovné kouzlo,
dny se nám krátí stmívá se brzo.

Podzim má taky své čarovné kouzlo,
které nám do srdce do duše vklouzlo.
Publikoval(a): mys, 3.10.2014
Přečteno (548x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela, koiška

Spodek

Stránka generována 25.4.2024 11:39
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti