Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Podzimní sluníčko

Podzimní sluníčko

děda včela Básně » o Přírodě

Anotace: Jen tak ... pro radost.

Oj, podzimní sluníčko,
zahřej starce maličko,
když ty budeš dlouho hřát,
nemusím se zimy bát.

Dodej tepla ještě více,
tím též léčíš moje srdce,
tak mě ohřej co nejvíce,
to než přijde plískanice.

Zima - přírody je obnova,
přečkám jí v teple domova,
v zimě se tvá síla ztratí,
na jaře se zase vrátí.

Opět budeš pěkně hřát,
na svět se zas budu smát,
krajiny se též změní ráz,
jaro přijde mezi nás.
Publikoval(a): děda včela, 3.10.2014
Přečteno (554x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: modrá, Psavec, James Libustka, koiška, Kněžka, Kytka62

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 10:33
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti