V noci je nebe plné hvězd
V noci je nebe plné hvězd
Anotace: a třeba jednou...
V noci je nebe plné hvězd
pozvednu oči
a hledám marně tu
u které pluje Tvoje srdce
A třeba jednou
přijde někdo
kdo bude mít
hvězdy v očích
A zase bude vesmír nekonečný
Publikoval(a):
vanovaso, 2.10.2014