Narozeninová II
Narozeninová II
Anotace: přání k narozeninám
Sedím a píšu tvé narozeninové přání.
Nevnímám okolí nebo je to mé zdání?
Mám napsat text a k němu přidat kus básně,
a v ní ti jen popřát, ať máš se krásně?
Není to lepší při pohledu do očí?
Když naše přání puso pusa zakončí?
Jinou možnost nemám a proto:
Hodně štěstí, zdraví, lásky
od přítele žádný vrásky,
Hodně smíchu, drinků, áček,
ať jsi pořád usmíváček :)
Publikoval(a):
XXX-XXX, 2.10.2014