Slova přítele
Slova přítele
Anotace: Přátelé jsou jako hvězdy. Nemusíš je vidět každý den, stačí když víš , že tam jsou......
Jsou jak balzám mojí duše
i když někdy zazní suše.
Kůrku mají ostrou, břitkou,
jako ztvrdlý krajíc.
Za nimi však skrývá se vždy,
ještě něco navíc.
Teplo zájmu o přítele,
rozehřeje pecny celé.
Ztvrdlé , okoralé skývy,
vysušené větry života.
Kde je život bez přítele,
jeho slova, zájmu,
pouhopouhá nicota....
Publikoval(a):
Taren, 1.10.2014