Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Poselství

Poselství

Malce Básně » o Přírodě

Anotace: Hrozba/prosba ?

Až budeš číst tyto řádky,
s rozvahou přemýšlej pečlivě,
jak vrátit vše špatné zpátky.
Zda začít chovat se poctivě.

Toto poselství, až budeš šířit
a vysvětlovat budeš marně,
se záhubou nedá se smířit,
jedině slunce, až na zem spadne.

Hladina moře, až zaplaví břehy
a lidstvo se ocitne na samém dně
mezi lidmi bude pramálo něhy,
pak záchrany se bude volat marně.
Publikoval(a): Malce, 30.9.2014
Přečteno (313x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška, děda včela, Kněžka, Kytka62

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 10:54
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti