Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
....je to proto,že lidi touží více po svobodě...po absolutní volnosti,ale to neznamená že nemohou milovat vůni ženy,tanec hudbu,poezii a život jako takový...přirozený...
sem jeden z těch moudrých plamenů co prožívají lásku a zároven se vrací nabrat novou energii do svého soukroumí...do svého tajemství...
30.9.2014 19:23 | Martin Havlíček
klidně se podepiš, jsem ráda, že to někoho oslovilo, spousta lidí dnes chce už programově žít sama,a já to nějak nechápu , hezký den
30.9.2014 18:23 | vanovaso
Dekuju za krasnou chvilku, pod tohle bych se podepsal, kdybych mohl...M.
29.9.2014 21:45 | Mirastus