Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Nevěřím

Nevěřím

Přetvářka mikrofonů
Těch, co zní jako ty
A lež mých uší
Slyší, co vědět nechci
A mé oči...
Jsou stále tak modré?
Jen jestli mi taky nelžou
A láska?
Ta přece není
Jen tě strašili báchorkami
Děti...
Uvěří všemu
Publikoval(a): Roztomilý Karel, 14.7.2010
Přečteno (238x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Rezervé

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 03:19
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti