Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Pavouk a muška

Pavouk a muška

Psavec Básně » o Přírodě

Anotace: Láska dělá divy.

Sedí mladý pavouk v růžku,
pozoruje krásnou mušku,
líbí se mu jak si bzučí,
velkou touhou on se mučí.

Rozhodl se, ničí sítě,
lásku vyznal okamžitě,
před kolegy vždy ji schoval,
něžně vám ji ochraňoval.

Divné má teď pavouk mravy,
roztomilý je a hravý,
nechce už být hrubiánem,
stal se vegetariánem.

S muškou nyní v lásce žije,
baští květy, nektar pije.
občas když ho neviděla,
zmizí můra málo bdělá.
Publikoval(a): Psavec, 29.9.2014
Přečteno (354x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus, koiška

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 11:47
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti