Dej mi trochu času!!
Dej mi trochu času!!
Anotace: Není co dodat. Název básně hovoří za vše!!
žádám tě o trochu času,
než přijmu tu pravdu pravd,
až odezní mi z hlavy ta hudba tvého hlasu,
a já ze zbytků svých sil postavím nový hrad,
žádám tě o trochu času,
tu bolest si v sobě zatím nesu,
až odezní vzchopím se a odejdu,
a přijmu to že už tě po svém boku nenajdu,
žádám tě o trochu času,
alespoň kamarád můj zůstaň,
ještě se z té hrozné pravdy třesu,
a ty žij a znovu povstaň,
žádám tě abys jen a jen šťastný byl,
abys byl milován a našel to co hledáš,
abys nezapomněl kdo pro tebe žil,
a ať jen už dobro poznáš,
žádám tě abys zase v klidu začal dýchat,
abys užíval ztracené svobody,
abys dokázal si každý den zpívat,
a užíval si bezstarostné pohody.
já posbírám těch pár věcí co u tebe mám,
rozhlédnu se okolo sebe, zavzpomínám,
otevřu dveře a odejdu žít už sama dál,
a začnu znovu, vždyť přeci neumírám!!
Mé srdce ti nechávám,
bylo ti darem navždy,
tak se mi bude lépe žít,
bez lásky, a sama se sebou provždy.
Mé přání je jediné,
dojdi smyslu a pochopení doby vedle mě,
pochop co jsem tě stále učila,
abys duchovně smýšlel a našel klidu a lásky sémě,
že má cesta nebyla lež, ¨
že jsem tě učila být lepším,
alespoň malinko mi věr,
snad jednou tvé pochopení uslyším.
Loučím se a díky ti dávám,
objevila jsem jak moc dokážu milovat,
to je darem tím nejhlubším,
navždy ti budu za tento cit děkovat.
Díky tobě stala jsem se lepší,
díky síle lásky objevila jsem smysl života,
pochopila jsem svůj rozum jak je o mnoho hlubší,
a jak vzdálená mi byla samota.
Jen jednou lze toto zažít,
alespoň nakrátko jsem to mohla prožít,
nejsem schopná popsat kolik krásy jsi mi věnoval,
vždyť si mi smysl života daroval.
S nekonečnou láskou
navždy Tvá Tereza
Publikoval(a):
Brazzillka, 26.9.2014