Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Podzimní

Podzimní

ve změti slov
vybírám ta pravá
jako pod jabloní
chci jen ta zdravá

vezmu si mysl
namísto nůše
v ní všechno složité
vypadá jednoduše

kousky šťavnaté
poskládám na papír
ačkoli skromný jsem
dmu se jak bohatýr

nechám je osychat
bez další péče
chuť prostá ostychu
se donaha svleče

pár slov z mého sadu
pak nabídnu všem
verše co zavoní
sušeným jablkem
Publikoval(a): James Libustka, 26.9.2014
Přečteno (510x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška, Kytka62, děda včela, Marie Bernadeta, Kněžka, Bezhlavý rytíř

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 03:32
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti