Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Temnota

Temnota

Propast Básně » Smutné

Anotace: Když se stanou věci co by se měli stát až později a vše to pokazí.

Neproniknutelna temnota dnes mě obklopuje, kouř z cigaret příliš často ze mě vystupuje. Nevidím, bloudím, čekám na bludičku světla, která mě z temnoty probudí, nepřichází však, cítím jen prázdnotu a bolestné kousnutí. Díra do které jsem spadl, mě nechce pustit ven, hluboká voda v ní mě topí, je to snad zlý sen. Nejistota ve mě od večera dřímá a nutí mě nespat, slepota úplná mi na oči dnes klesla. Věďel jsem, že správný čas ještě nepřišel, ty jsi mě však donulina nechat se vyslyšet. Na pochopení takové emoce jsi připravená nebyla, ty jsi mě však vyslovit ji nutila. Vím co přichází, jiná možnost na výběr ti schází. Cítíš se teď zodpovědná za můj cit, ublížit mi nechceš, proto necháš mě jít. Mé srdce teď pod tíhou zklamání vysí na obrátce. Štěstí ti dalo, ale jen krátce. Z obrátky do ještě hlubší díry, než v které se nyní nacházím, propadne, snad se tvá duše jednou vrátí a ze země jej s hezkou vzpomínkou podadne.
Publikoval(a): Propast, 25.9.2014
Přečteno (262x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 01:58
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti