Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Smířená

Smířená

Kněžka Básně » o Lásce

Anotace: Milovat a nikdy nelitovat.

Dávám ti své sbohem,
a přece se neloučím.
S Bohem jsem smířená,
jemu se poroučím.
Svou bolest odevzdám
nejvyšší moci,
díky ní zůstáváš
stále v mém srdci.
S hlubokým vědomím,
co pravá láska znamená,
silná dál zůstávám.
Byť tolik zraněná...
Nikoho neviním,
jen sama sebe smím.
Zraní mě pouze to,
co sama dovolím.
Však věrně přísahám,
nezavřu brány srdce svého
pro jednoho muže.
Ač tolik milovaného.
Ctím jeho svobodu,
vůli a rozhodnutí...
Však city své nepopřu.
K tomu mě nedonutí.
Teď toužím po jediném -
štěstí mu stále přát.
Ač jinou má po boku,
já láskou svou budu ho navěky věrně hřát.
Láskou, co neklade
žádné si podmínky.
Nečekám, nežádám...
Nechám si vzpomínky.
Vzpomínky na chvíle,
kdy láska mi křídla svá propůjčila.
Než přišel tvrdý pád.
Já na příliš pevnou zem narazila.
Však slzy se osuší,
rány se zahojí...
Já láskou jsem létala.
Ničeho nelituji.
Publikoval(a): Kněžka, 25.9.2014
Přečteno (130x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus, beautiful2903

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 09:32
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti