Vyznání
Vyznání
Anotace: pro mojí jedinou
Ach ty moje milá Niky,
ty jsi ta má jediná,
kvůli tobě měním zvyky,
láska má nezhasíná.
S tebou jen jsem nejšťastnější,
splnilas mi dlouhý sen,
vím i že jsi nejkrásnější,
chci s tebou být každý den.
Jsi má láska, moje štěstí,
můj středobod vesmíru,
moje srdce z tebe běsní,
láskuju tě přes míru.
Publikoval(a):
davidziak, 24.9.2014