Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Naděje

Naděje

Možná tu nejsi a už nikdy
nespatří nás svět bok po boku,
možná že jednou všichni
zapomenou na tuhle sloku.

Možná že jednou tvoje vlasy splynou
s černou nocí,
je jenom mojí vinou
že se v čase neustále vracím,
za tebou.

Však věřím, že jednou
třeba znenadání tiše ke mně přijdeš,
a tvé černé vlasy lehce spadnou
mezi mě... a pak mě obejmeš.
Publikoval(a): Cygnus, 24.9.2014
Přečteno (207x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Orek, Ellean

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 09:28
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti