Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Vyjadřování lásky

Vyjadřování lásky

Jsme nerozlučná dvojka.
Ty jsi nejvic super holka.
S tebou je krásnější každá chvíle.
Každý tvůj pohled na mě působí mile.
Jsi krásná jako sluníčko.
Měl bych jedno přáničko.
Zůstat navždy s tebou.
A ať si ostatní klidně melou.
Publikoval(a): Nikolásek, 23.9.2014
Přečteno (216x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 09:46
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti