Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Nechci bet tebe žít

Nechci bet tebe žít

Lů Ca Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: Básním o tobě

Zase si mi odjel
na intr si musel.
Zítra mám školu ty zase praxi
problém je v tom že,už tě zase chci.
Od rána do večera basním jen o tobě
pomalu usínám v náručí tvé.
Miluji jen tebe a ty to víš,
jedině bez tebe tu nechci žít
Publikoval(a): Lů Ca, 23.9.2014
Přečteno (651x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 21:31
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti